TOKİ İstanbul Ev Projeleri
  • 23-06-2018
  • 546 Görüntüleme
  • A +
  • A -

TOKİ İstanbul Ev Projeleri

TOKİ İstanbul Evleri Projeleri 2018 Planlaması

TOKİ projeleri her yıl olduğu gibi bu yılda merakla beklenmektedir. 2018 yılı için TOKİ İstanbul evleri projesi kapsamında gerçekleştirilecek konutlar merakla beklenmektedir. Alt gelirli ailelere büyük avantajlar sunan TOKİ projeleri, ev sahibi olabilmek ve güvenli bir yaşam alanı elde edebilmek için önemli bir noktada yer almaktadır. Bu yüzden vatandaşlar, 2018 yılı içerisinde planlanan TOKİ projeleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Toplu Konut İdaresi tarafından 2018 yılında İstanbul’da 2690 adet konut inşa edileceği açıklandı. Yeni projelerden ev sahibi olabilmek için başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru yapacakkişinin18yaşını doldurmuş olması, adına kayıtlı bir ev olmaması ve peşinat ödeyebilecek maddi duruma sahip olması gerekiyor.

2018 yılında İstanbul’da inşa edilecek 2690 adet konut için 4 proje planlanmaktadır. Bu projelerin Güngören-Tozkoparan, Silivri ve Şile bölgelerine inşa edilmesi planlanmaktadır. Güngören-Tozkoparan projesi kapsamında inşa edilecek TOKİ projeleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilmektedir. Alt gelir sınıfındaki birçok kişi bu proje sayesinde ev sahibi olacaktır. Konutlar depreme dayanıklı, modern yerleşim özelliklerine sahip olarak üretilmektedir. Projenin 550 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. Aynı şekilde Silivri’de de 2 etaptan oluşan projenin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Silivri’de inşa edilecek proje konutlarının iki etapta toplam 1400 tane olması bekleniyor.

TOKİ İstanbul evleri kapsamında Şile’de gerçekleştirilecek projede 112 adet konut inşa edilmesi bekleniyor. TOKİ’nin açıklamasına göre 2018 yılında 4 bine yakın konut inşa edilmesi bekleniyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen konut projelerinin Tuzla’da ki ilk ayağının kısa süre içerisinde satışa çıkması bekleniyor. Ayrıca Kayabaşı ve Hoşdere bölgelerinde de bine yakın konut için proje hazırlanmaktadır. Daha fazla insanın ev sahibi olabileceği TOKİ projelerinin 2018 yılı içerisinde başlaması ve kısa süre içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

İlanları Karşılaştırın