Hemen Teslim 10 Konut Projesi
  • 27-06-2018
  • 653 Görüntüleme
  • A +
  • A -

Hemen Teslim 10 Konut Projesi

Ev projeleriyle ilgili reklamlar hem televizyonda hem gazetelerde hem billboardlarda hem de sosyal medyada sürekli karşımıza çıkmaktadır. Ancak bu projelerde özellikle dikkat edilmesi gereken durum bitiş tarihleri. Eğer siz hemen bir ev alıp taşınma niyetindeyseniz. Hemen teslim projeleri değerlendirebilmeniz açısından bu yazımız sizin için oldukça faydalı olacaktır.

Seapearl Ataköy

Her biri 20 kattan oluşan, 4 blok ve toplam 631 ünitenin yer aldığı projede 1+1’den 4,5+1’e kadar değişen daire tipleri bulunmaktadır. Ataköy sahil yolunda bulunan projenin sahibi Kuzu Gruptur. 127 bin 600 metrekare alan içerisine inşa edilen projede, oturacak olan site sakinlerinin tüm ihtiyaçları en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür.

Butiq Kartal

Kartal Topselvi’de inşa edilen projede 1+1, 2+1, 3+1 daireler ve 4 farklı dükkan seçeneği yer almaktadır.

Sembol İstanbul

1179 ünitenin yer aldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri de bulunmaktadır. Sembol İstanbul Esenyurt’ta yer alan bir projedir. Karden inşaat tarafından yapılan proje, 160bin metrekare üzerine kurulmuştur.

Yeşilpark Cadde

Yeşilpark Cadde, Göztepe Kadıköy’de yer alan proje toplam 11 bin 500 metre kare alana kurulmuştur. 13 katlı 2 bloktan oluşan Yeşilpark Cadde’de 3+1 normal kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 4+1 dubleks daire seçenekleri de bulunmakta ve Yapı Merkezi Gayrimenkul Grubu tarafından hayata geçirilmektedir.

Livplus Gümüldür

Toplamda 6 bin 480 metrekare alan üzerinde İzmir Menderes’te yükselen proje Egeliva İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir.

Triyanda Masal

İzmir Torbalı’da 317 üniteden oluşan projede, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunmaktadır.

Marina Ankara

Ankara Çankaya’da bulunan projede yelken kulübü, snowland, spor tesisi, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, tenis kulübü ve buz pateni bulunmakta ve 912 üniteden oluşmaktadır.

Ayrıntılı olarak belirtilen projelerin dışında incelemeye değer hemen teslim projeler arasında Çankaya Altınoran , Mirage Marina Bodrum ve Moment İstanbul bulunmaktadır.

İlanları Karşılaştırın