Dap Yapı’da Senetli Satışlar Devam Ediyor
  • 27-06-2018
  • 596 Görüntüleme
  • A +
  • A -

Dap Yapı’da Senetli Satışlar Devam Ediyor

“Teras Kule” projesiyle Gökyüzü Bahçeleri konseptiyle ev alacakların beğenisini kazanan Dap Yapı, Validebağ Korusu’nun yanı başında inşa ettiği “Validebağ Konakları” ve İstanbul dışındaki ilk projesi “DAP İzmir” projeleriyle ev alacakların tercih ettiği bir inşaat firması olmaya devam etmektedir.

Sorumluluğunun farkında olan, projelerini geleceğe yönelik üreten firma, iddialı projelere imza atmaktadır.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, çadır kampanyaları ile müthiş rakamlara ulaştıklarını belirtmektedir. Nedir bu çadır kampanyaları diyorsanız, bunun bir satış kampanyası olduğunu belirtmek isteriz. Yoğun ilgi gören topraktan senetle satış kampanyasını İstanbul’da Validebağ ve Teras Kule projelerinde 60 ay, İzmir’de 36 ay vade avantajıyla 19 Aralık’a kadar uzattıklarını belirten Dap Yapı yönetim kurulu başkanı Ziya Yılmaz yılı yoğun talep sayesinde 1 milyar 100 milyon ciro ile tamamlayacaklarını belirtmektedir.

Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçilen İstMarina’yı teslim ettiklerini ve DAP İzmir, Teras Kule ve Validebağ Konakları gibi çok özel projeleri satışa sunduklarını belirten sayın Yılmaz, gayelerinin sadece satış yapmak değil, aynı zamanda proje geliştirdikleri bölgelere katkı sağlamak ve ülke ekonomisini geliştirmek olduğunu da belirtmektedir.

2017 yılında Cumhuriyet tarihinin en büyük satış başarısını yakalayan firma bu yıl da projelerinde senetle topraktan satış imkanı sunarak müşterilerini memnun etmektedir.

Firmanın çalışma şartları incelendiğinde lansmandan bu yana özellikle topraktan satın alınan bazı ünitelerde yüzde 250’yi bulan primlere ulaşıldığını görmekteyiz.

Ayrıca İstmarina projesinin içerisinde yer alan alışveriş merkezinde dünyaca ünlü markaların yer alacağı, şehir halkının yanı sıra turistlerin de ilgisini çekeceğini söyleyen Yılmaz, ev alacaklara sadece ev değil aynı zamanda eğitim, sağlık, alışveriş, ulaşım açısından tüm ihtiyaçları bir arada sunduklarını da belirtiyor.

İlanları Karşılaştırın