Fotoğraftaki Ev Gerçekten Böylemi
  • 29-06-2018
  • 583 Görüntüleme
  • A +
  • A -

Fotoğraftaki Ev Gerçekten Böylemi

SORUSUNA ARTIK SON VERMENİN ZAMANI GELDİ

Gün geçtikçe internet üzerinden gayrimenkul arayışları hızla artmaya başlıyor. Bir çok kişi kendilerine en uygun buldukları gayrimenkulü fotoğrafları inceledikten sonra gidip gitmemeye karar veriyorlar. Bireysel kullanıcılara ve emlak sektörüne yüksek kalitede hizmet vermeye devam eden Hürriyet Emlak, ilan fotoğraflarındaki onarım çalışmaları ile gayrimenkul alıcılarının beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyor. Hürriyet Emlak’ın yaptığı onarımlar sayesinde kötü çekilmiş, çözünürlüğü düşük, bulanık ve gerçeği yansıtmayan fotoğraflar ile atık kandırılmayacaksınız.

Hürriyet Emlak, ön filtre özelliği sayesinde fotoğrafları daha yüksek kalite ile gösterirken, ‘dev foto’ özelliği ile gayrimenkul arayışında olan bireylerin fotoğraflar ile daha büyük ve detaylı görmesini sağlıyor. Dolayısıyla kullanıcılar, bir konut ilanına bakarken artık o konut hakkında daha detaylı bilgilere sahibi oluyor.

Hürriyet emlak, ‘360 Derece Sanal Tur’ uygulaması ile gayrimenkul arayanların farklı bir deneyim yaşaması için gerekli yeniliği bulduğunu duyurdu. Bu konu hakkında gerekli açıklamalarda bulunan Hürriyet Emlak İş Geliştirme Koordinatörü İsmail Dağgeçen,  "360 Sanal Tur uygulaması ile ilana bakan kullanıcılar bulundukları yerden, ilgilendikleri gayrimenkulü içerisinde geziyormuş gibi hissedecekler yani "sanal tur" yapma şansını yakalamış olacaklar.” dedi.

Dağgeçen, “Emlak ofislerinin taleplerine karşın olarak, kendi ekibimiz ile birlikte bu hizmetlerin tümünü vermeye başladık. Bir başka husus, emlak ofislerine tüm bu çekimleri kendilerinin de rahatlıkla yapabilecekleri özel ekipmanları da sağlayacağız. Bu saye de, emlak ofisleri, geliştirmiş olduğumuz bu altyapıları kullanarak, ister kendileri, ister bizden hizmet alarak, bünyelerinde ki ilanları benzeri olmayan deneyimle kullanıcılarla buluşturacaklar. Yapılan araştırmalara göre, insan beyni, parça parça çekilmiş olan fotoğrafları bir araya getirerek o evin gerçek şeklini gözünde net bir şekilde canlandıramıyor. Biz de bu bilgiden ilham alarak gayrimenkulün tüm bölümlerini bir bütün olarak kullanıcıya sunmaya kara verdik" dedi

İlanları Karşılaştırın