Emlakta Zarar Etmemenin Yolları
  • 30-06-2018
  • 628 Görüntüleme
  • A +
  • A -

Emlakta Zarar Etmemenin Yolları

Bir konut veya ticari mülk sahibi olmak isteyen vatandaş bazen telafisi olmayacak sorunlarla karşılaşabilir. Bunlardan en önemli olanıysa konutun veya ticari mülkün yanlış bir fiyattan alınmış ya da satılmış olmasıdır. Bunların yanı sıra alacağınız mülk üzerinde yıkım kararı veya kamulaştırma kararı da olabilir. Eğer sizde bu tür telafisi olmayan sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorsanız yapmanız gereken şey muhatap olacağınız emlakçıların markalı, kaliteli, bilgili ve güvenilir olmasıdır. Örneğin bunu şu şekilde düşünün bir gün yabancı bir ülkeye gidiyorsunuz ve tüketeceğiniz yiyeceklerden şüphe ediyorsunuz aç kalamayacağınız için uluslararası bir fastfood zincirini tercih ederek en azından diğer ürünlere kıyasla daha güvenilir bir şekilde tüketebilirsiniz.

Bu yüzden marka çok önemlidir sizi tuzağa düşürme olasılığı imkansız gibi bir şeydir. Gayrimenkul işleri de bu şekildedir siz bu işlerle hayatınız boyunca ortalama 4 - 5 kez anca uğraşacağınız için hata yapma oranınız çok yüksektir. Oysa kaliteli ve marka olan emlakçılar her zaman ve her an gayrimenkul alım satımı yaptıkları için hata yapma olasılıkları yoktur. Ama küçük çaplı emlakçıların hedefi sadece günlük yaşantısında ki gelir ve giderini kontrol etmek olduğu için art niyetle yapılmasa bile tecrübe yetersizliğinden dolayı hata yapması kaçınılmazdır.

Marka olan emlakçıların hedefi her zaman daha iyi olmak ve büyümek bu başarıyı elde edebilmek için gerekli olan tecrübeyi edinirler bu sayede de verecekleri hizmetler için gerekli olan güvenilirliği ve doğruluğu öğrenmiş olurlar. Bu yüzden küçük çaplı emlakçılardan değil de markalı emlakçılık diye nitelendirdiğimiz bir zincirin mensubu olan danışmanlar ve uzmanlardan destek alınmalıdır. Türkiye'de ve dünyada gayrimenkul hizmetlerinde bulunan birçok ismin çatısı altında bulunduran ERA 50 yıllık bir geçmişi olan büyük bir marka ve kaliteli hizmetin en önemli ismidir. Sizlerde güvenilir bir hizmet almak istiyorsanız ERA çatısı altında bulunan markalı emlakçılara başvurabilirsiniz.

İlanları Karşılaştırın