Beş Popüler Anadolu Lisesine Yakın 10 Ev
  • 28-06-2018
  • 766 Görüntüleme
  • A +
  • A -

Beş Popüler Anadolu Lisesine Yakın 10 Ev

Yeni düzenlenen liselere giriş sınavı ile öğrenciler artık evlerine yakın liselere yerleşebilecek. Bunun için popüler olan Anadolu Liselerinin etrafındaki evlere taşınmayı düşünen aileler için sizin için Anadolu liselerine yakın ev ilanı araştırdık.

Şehremini Anadolu Lisesi

Kiralık ve satılık daire ilanları bulunan bölgede incelediğimiz bir ilanın lisenin sokağında bulunduğunu gördük. 3 + 1 ve 120 metrekare olan dairenin fiyatı 2300 TL olarak belirtilmektedir. Siz de lisenin bulunduğu bölgeye taşınmak niyetindeyseniz kiraların bu fiyat civarında olduğunu belirtmek isteriz.

Eğer satın almak niyetindeyseniz 2 + 1 dairelerin 340000 TL’den başladığını da söyleyebiliriz.

Maltepe Anadolu Lisesi

Eca Elginkan Anadolu Lisesi ve Maltepe Anadolu Lisesi’ne yakın bir noktada konumlan bir daire ilanına göz attığımızda fiyatın 400000 TL’den başladığını söyleyebiliriz. Yine bu bölgede kiralık daireler de 2000 TL civarındadır. Ancak tabi ki belirtilen fiyatlar daire özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

Galatasaray Lisesi

Beyoğlu’nda 60 metrekarelik bir daireyi 600 TL’den başlayan fiyatlarla kiralayabilirken, daha büyük bir daireye ihtiyacınız varken, fiyatı oldukça arttırmanız gerektiğini söyleyebiliriz.

Kabataş Erkek Lisesi, Beşiktaş Anadolu Lisesi, Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

Beşikta’ta bir daire kiralama niyetindeyseniz, 2+1 daire fiyatlarının 2.500 TL civarında olduğunu belirtebiliriz. Ayrıca 3+1 2600 TL ve 3+1 2500 TL fiyatı olan ilanlar da gözümüze çarpmaktadır.

Kadıköy Anadolu Lisesi

Kadıköy Caferağa’da bulunan bir ilana göre dairenin satılık fiyatı 800000 TL olarak belirtilmektedir. Daire 3+1 ve 130 metrekare olarak belirtilmiştir.

İster kiralık ister satılık olsun, oturulan muhitteki okula yerleştirilme durumu, birçok aileye taşınma kararı aldırtmaktadır. Bu sebeple semt değiştirecek aileler iyi araştırma yapmalıdır. Yeni sınav sistemi ile okul yakınındaki evlerin fiyatları da artmaktadır.

İlanları Karşılaştırın