Anadolu Yakasının En Büyük AVM’si İstMarina Açıldı
  • 11-05-2018
  • 659 Görüntüleme
  • A +
  • A -

Anadolu Yakasının En Büyük AVM’si İstMarina Açıldı

Anadolu Yakasının En Büyük AVM’si İstMarina Açıldı

İstanbul Anadolu Yakası’nın DAP Yapı inşaat firması tarafından Kartal’da inşa edilen, sahil cephesi en geniş, kapalı ve açık alan ferahlığını aynı anda sunan AVM’si İstMarina 28 Mart tarihinde açıldı. İstMarina’nın kiralama ve yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılmaktadır. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz İstMarina’nın açılış töreninde yaptığı konuşmasında DAP Holding firmasının ülkemize ve insanlarına değer katan yaşam alanları sunduğunu, ve sunduğu bu yaşam kalitesini en üst seviyelere taşımak için sürekli çalışmalar yaptığını açıkladı. Ayrıca İstmarina AVM için toplam 250 milyon Euro gibi büyük bir yatırım yaptıklarını açıkladı. AVM’nin içinden hızlı tren geçmektedir.

Sadece bir alışveriş merkezi değil aynı zamanda sosyal yaşam alanının da olduğu Havaalanının yanı başında yer alan değerli bir projedir. AVM açılış töreninde, Su Altı Dünyası çocuk etkinlikleri, Brassolist ve VR Boat & Photobooth etkinliği, Türkiye’nin ilk Dijital Akvaryum etkiinliği gibi etkinliler gerçekleştirildi. 200 bin metre kare arsa alanı üzerine inşa edilen projede 200 ticari alan yer almaktadır.

İstMarina AVM Kartal’ın Değerine Değer Katacak

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş yaptığı konuşmada İstMarina AVM’nin dördüncü nesil alışveriş merkezleri ile birlikte hayatımıza giren öncü projelerden biri olduğunu ve son yıllarda gelişim gösteren Kartal’ın bu proje sonrasında daha bir gelişme kaydetmesi, Kartal’ın çehresinin daha da güzelleşmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Türkiye’deki kentsel nüfusun artmasıyla birlikte şehirlerde karma kullanımlı yapılar inşa edilmektedir. İnsanlar artık iş çıkışlarında bu AVM’lerden tüm alışveriş ihtiyaçlarını karşılayıp, kolayca evlerine ulaşabilme lüksüne sahip oluyorlar. Bu talepler doğrultusunda hayata geçirilen projeler, özel zaman ile bireysel zaman arasındaki geçişi hızlandırarak tüketiciyi tatmin ediyor.

İlanları Karşılaştırın