Ankara Konut Projeleri
  • 10-07-2019
  • 741 Görüntüleme
  • A +
  • A -

Ankara Konut Projeleri

Ankara Konut Projeleri

Arsa üretiminde Ankara rahat bir bölge olması dolayısıyla bu noktada daha şanslıdır. İstanbul’da yaşanan arsa sıkıntısında dolayı müteahhitler kentsel dönüşüm projelerine yönelmektedirler. Ayrıca İstanbul ve Kayseri’den Ankara’ya yönelen firmaların sayısı artmaktadır. Ankara konut projeleri kapsamında gerçekleştirilen konut fiyatları, projelerin sunduğu ortak alanların artmasıyla birlikte artmaktadır. Özellikle Pursaklar ve Keçiören bölgelerinde yer alan konutlarda fiyat artışı gözlemlenmektedir. Bunun en büyük sebebi ise bu bölgelerde hayata geçirilen konut projeleri standartların dışına çıkıp daha modern bir yapıya dönüşmesidir. Konut alacakların talepleri ise genellikle bu yöndedir. Fitness salonları, spor sahaları, çocukların oyun oynayabileceği alanların olması gibi birçok özellik konut alıcılarının beklentileri arasında yerini almaktadır. İnşaatın kalitesiyle birlikte talep dengesi fiyatları tetiklemektedir.

Ankara’da Öne Çıkan Konut Projeleri

Şehrin stresli iş hayatından, bunaltıcı trafiğinden ve şehir kalabalığından yorulduysanız, tüm bunlardan uzaklaşıp huzurlu bir yaşam alanı istiyorsanız Ankara’nın bu yönden en dikkat çeken özgün projelerine göz atabilirsiniz. Sizin için derlediklerimiz;

Sierra YaşamKent

Sierra yaşamkent alışveriş noktaları, sosyal yaşam mekanlarıyla Ankara’nın yeni cazibe merkezi olarak göze çarpmaktadır. 15 farklı konut tipinin yer aldığı bu konut projesinde konut büyüklükleri 61 metre kare ile 211 metre kare arsında değişmektedir. Ayrıca Migros ve Beğendik mağazalarının bulunduğu ticaret merkezinin yanına inşa edilecek 23 adet dükkan ve mağazaya da ev sahipliği yapmaktadır.

Veb Tower

Konut projeleri arasında büyük bir ayrıcalığa sahip projelerden biride Veb Tower’dır. Vebtaş inşaat firması tarafından inşa edilen proje 36 katlı tek bir bloktan oluşmaktadır. 122 metrelik bir yüksekliğe sahiptir. Ayrıca TED Ankara Koleji’ne yakın bir mesafede yer almaktadır. Toplamda 85 daireden oluşmaktadır. Daireler 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edilmiştir. Projede akıllı bina teknolojiler yer almaktadır. Projenin 1. Katında bulunan fitness salonu ve sosyal tesisler göl manzaralıdır.

Atabilge Aka

Atabilge Aka konutları Beytepe- Alacaatlı mevkiinde yer almaktadır. Projede yer alan büyük pencereler aydınlık ve ferah bir yaşam alanı sağlamaktadır. 4+1 ve 5+1 büyüklüğünde geniş konutlara sahiptir. Özellikle kalabalık aileler için ideal olan bu projeler ferah ve geniş bir ev isteyen küçük aileler için de uygundur. Toplamda 880 konutun yer aldığı proje 7 bloktan oluşmaktadır. Proje alanında açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, hamam, sauna, tenis kortu, yürüyüş parkurları, pilates salonu yer almaktadır.

Park Mozaik

Tepe İnşaat ile MESA Mesken inşaat şirketleri tarafından inşa edilen konut projesi 75 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilmiştir. 2+1’den 6+1’e kadar farklı büyüklüklerde konutlara sahiptir. Ayrıca Park Mozaik projesi sahiplerini yeşil ile buluşturacak bahçeli ve teraslı daire seçeneklerine sahiptir.

Teona

Ümitköy merkezde yer alan proje 72.000 metre karelik kent ormanı ile 17.000 metre kare park alanı arasında yükselmektedir. 30.000 metre karelik bir proje alanına sahiptir. Daireler 1+1 seçeneğinden 4+1 seçeneğine değişen büyüklüklere sahiptir. Ayrıca 4+1 daireler için 2 araç kapasiteli otopark bulunmaktadır. Proje alanında yürüyüş yolları, fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna, özgün peyzaj ve kocaman bir park yer almaktadır.

Kuzu Effect

Kuzu Grup projesi Ankara’nın en eski semtlerinden biri olan Oran’da yer almaktadır. Ankara’nın en etkileyici konut projeleri arasında yer almaktadır. Ankara Maliye Lojmanları arsası üzerine inşa edilmiştir. ODTÜ ormanı, Panora AVM ve Turan Güneş Caddesine yakın mesafelerde yer almaktadır. Proje 13 katlı loft ve 32, 39, 46 katlı rezidans kulelerinden meydana gelmektedir. Daire büyüklükleri 1+1 ile 5+1 arasında değişmektedir.

Çukurambar Cubes

Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan proje oldukça dikkat çeken bir mimariye sahiptir. Ankara’nın lüks merkezlerinden biri olan Çukurambar’da inşa edilen proje, birçok AVM, restoran ve şehir merkezine yakınlığı ile dikkatleri üzerinde çekmektedir.

İlanları Karşılaştırın