Ataşehir Modern Cazip Fırsatlar Sunuyor!
  • 29-04-2018
  • 1,338 Görüntüleme
  • A +
  • A -

Ataşehir Modern Cazip Fırsatlar Sunuyor!

Ataşehir Modern Projesi

Son yıllarda ismini marka projelerle ön plana çıkartan Lens Yapı, İstanbul Anadolu Yakası'nda yapımına başladığı Ataşehir Modern'de ön talep öncesi cazip fiyat fırsatlar sunuyor. Geleceğin Finans Merkezi olacak Ataşehir'in merkez noktasında yükselen Ataşehir Modern Projesi, 562 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaya başlandı.

Ataşehir Moden Projesi

 
Lens Yapı tarafından hayate geçirilen ve yatırım değeri yüksek proje olarak lanse edilen Ataşehir Modern Projesi, İstanbul’un en gözde mekanlarından olan finans ve yaşam merkezi Ataşehir'de yükselmeye başladı. Yeni metro istasyonlarıyla ulaşım avantajı ve hem projenin hemde Ataşehir 'in sosyal imkanları ile yatırımcıların dikkatini çekmeyi hedefleyen konut projesi toplam 250 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 3 farklı kuleden oluşmakta. İstanbul Ataşehir Modern projesinde 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule bulunuyor. Ataşehir Modern'deki toplam satılık ve kiralık daire  sayıları ise 1106 olarak belirlenmiş olup 44 tanede ticari alan proje içerisine dahil edilmiş. 
 

Mimari tasarımı ile iddialı olan projenin her kulesi farklı tasarlanarak benzersiz bir yaşam sunmayı hedefliyor. İstanbul manzarasına sahip olan konutlardan ayrıca Adalar ve Marmara Denizide görülebiliyor. Daire sahiplerine İstanbul'u farklı açıdan görme ve yaşama fırsatı veren Lens Yapının Ataşehir Modern projesi alıcılara modern yada klasik metodlarla teslim seçenekleri sunuyor.

Ataşehir Modern Resim

AVANTAJLI FİYATLAR

Ataşehir Modern'de daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olacak şekilde tasarlandı. Dairelerin metrekare büyüklükleri ise 78 ile 440 arasında değişmekte. Daire sakinlerin keyifli zamanlar geçirmesi için Ataşehir Modern Projesi içerisinde düşünülmüş sosyal donatılar arasında; çeşitli sektörlerden mağazalar, lüks kafe ve restoranlar, yüzme havuzları, kareoke, yoga, sinema salonu ve fitness bölümleri bulunuyor.

Ataşehir Modern Projesi alıcılara ön talep öncesi cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Projenin Mart 2021'de alıcılara teslim edilmesi planlanıyor. Ön talep öncesi 562 bin TL'den başlayan fiyat avantajlarından yararlanmak için lütfen aşağıdaki proje linkinden iletişim bilgilerinizi bırakın. Ataşehir Modern Projesi müşteri temsilcilerimiz sizinle avantajlı fiyatları paylaşmak için iletişime geçecektir. 

PROJE TALEP SAYFASI

İlanları Karşılaştırın