Ağaoğlu Bodrum Projesi
  • 13-08-2018
  • 1,028 Görüntüleme
  • A +
  • A -

Ağaoğlu Bodrum Projesi

Ali Ağaoğlu: “Herkesin Bodrum’da evi olacak”

Ağaoğlu’nun, 12 milyon metrekare alanda “yaz kış yaşam” fikrinden yola çıkılarak geliştirilen Bodrum projesi, doğal ortamda konforlu bir yaşam isteyenlere erişilebilir fiyatlardan sunulacak.

Ali Ağaoğlu

Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak bugüne kadar birçok referans proje geliştirdiklerini hatırlatan Ali Ağaoğlu, “Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak. Milyon dolarlar ödemeden Bodrum gibi eşsiz bir lokasyonda erişilebilecek konforlu bir yaşam alanını hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza ‘paranızı biriktirin, beni bekleyin’ diyorum.” dedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ortaköy’deki köşkünde, basın mensuplarıyla düzenlenen sohbet toplantısında, Bodrum projesi başta olmak üzere devam eden yatırımları ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Bodrum’un en büyük arazisinde, 12 milyon metrekarelik bir alanda dünyanın ilgisini çekecek bir proje geliştirdiklerini belirten Ali Ağaoğlu, “yaz kış yaşam” fikrinden yola çıkılarak hazırlanan projenin içerisinde, botanik parkı, hobi bahçeleri, golf sahaları, oteller, rezidanslar, villalar, okul, ofisler, ticari alanlar, fuar alanı, teknopark, sağlık tesisleri ile çeşitli rekreasyon alanlarının yer alacağını kaydetti.

İsteyen herkesin Bodrum’da evi olacak

Bodrum’da eşsiz bir projeye imza atacaklarını belirten Ali Ağaoğlu, şunları söyledi:

“Bodrum projemiz için uzun yıllardır çalışıyoruz. Pazar araştırmalarımız ve tüketici beklentileri doğrultusunda projemizde değişiklikler yapıyoruz. Yaz kış yaşanacak her ihtiyacın bir arada bulunduğu muhteşem bir projeyi erişebilir fiyatlardan sunacağız. Projemizi henüz lanse etmeden hatta ön talep toplamaya başlamadan yurt içi ve yurt dışından çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Geçmiş projelerimizde olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaşacağımızı düşündüğümüz Bodrum projemizde kolay ulaşılabilir lüks bir yaşam alanı kurguluyoruz.”

 

Milyon dolar ödemeye gerek yok

Milyon dolarlar ödemeden Bodrum gibi eşsiz bir lokasyonda lüks bir yaşam alanını hayata geçireceklerini belirten Ali Ağaoğlu, şöyle devam etti: “Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak bugüne kadar birçok referans proje geliştirdik. Gerek oturumcular gerekse yatırımcıların olumlu geri dönüşleri ile her gün kendimizi yeniliyoruz. Bodrum projesi de, Ağaoğlu’nun imza projelerinden biri olacak. İçerisinde botanik park, hobi bahçeleri, okul, kreş gibi ünitelerin yer alacağı ayrıcalıklı bir yaşam alanı inşa edeceğiz. Türk Lirası ile satış yapacağız. Vatandaşlarımıza ‘paranızı biriktirin, beni bekleyin’ diyorum.”

 

İlanları Karşılaştırın