Emlak Konut Bizim Mahalle projesi geliyor
  • 14-04-2018
  • 1,035 Görüntüleme
  • A +
  • A -

Emlak Konut Bizim Mahalle projesi geliyor

Emlak Konut GYO bir ilke daha imza atıyor. TOKİ iştiraki olan Emlak Konut GYO büyükseşirlerde yaşayan kişilerin özlem duyduğu sıcak mahalle yaşamını yeni projesi Bizim Mahalle ile hayata geçirecek. Emlak konut Bizim Mahalle projesi istanbul küçükçekmeçe de inşa edeceğini açıkladı. İnşaat edilecek alanın büyüklüğü ise 1 milyon metrekare.

Türk mimarisine uygun bir şekilde tasarlanacak ve eski mahalle yaşamını istanbul'da tekrar hayata geçirmeyi hedefleyen Emlak Konut GYO, her kesimden kişinin fayda sağlayabileceği sosyal tesislerin, kültürel faliyetlerin, tematik çocuk oyun alanlarının, sağlık tesislerinin, eğitim tesislerinin yanı sıra kütüphane, festival alanı, kent müzesi, el sanatları alanları, spor merkezleri ve resmi kurum bürolarına kadar her an ulaşabilir ve her türlü ihtiyacı karşılayabilir bir mahalle ortamı kurmak için çalışmalara başladı.

Küçükçekmece 'de inşaası başlayacak olan Bizim Mahalle projesi için konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ise projeyle ilgili aşağıdaki bilgileri paylaştı;

“Emlak Konut olarak sadece konut yapmanın ötesinde ülkemizde daha iyi koşullarda insanların hayat süreceği sosyal yaşam standartlarını arttıran daha sağlıklı, güvenli projeler geliştirmenin yanında kültürel değerlerimize sahip çıkmak hedefi ile yola çıktık. Bu kapsamda Bizim Mahalle projemiz, özümüzde olan o mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini, yardımlaşma ve paylaşma duygusunu bizlere yoğun bir şekilde yaşatacak. Bu projede geçmişten gelen mirasımızı yeni nesillere taşımak için, sosyal birlik duygusunu ve özlenen mahalle yaşamını en üst seviyede sunmayı hedefliyoruz. Ölçeği kadar sunduğu yaşam ile de ayrı bir noktaya konumlandırdığımız Bizim Mahallede İnsan ve şehir odaklı yaklaşımımızın bir eseri olarak yatay mimari hakim olacak. Geleneksel Türk mimarisine uygun olarak tasarlanan proje, mahalle mimarisine getirdiği yaklaşımla şehre değer katacak ve yapısal dokusu ile öne çıkacak.” dedi.

2020 de ilk teslimlerin başlayacağı proje içerisindeki konut sayısının ve daire metrekare bilgileri henüz kesinleşmedi. Bizim mahalle projesiyle ilgili fiyat bilgilerini, teslim tarihini ve haberleri takip edebilmek için sitemizdeki e-bülten 'e üye olarak gelişmeler hakkında anında bilgi sahibi olun.

E-Bülten 'e Kayıt Olmak İstiyorum    &      Emlak Konut Projeleri

İlanları Karşılaştırın